Obiectivele brandului Lyset se concentrează pe împlinirea nevoilor designerilor și arhitecților, care își doresc doar ce este mai bun pentru clienții lor.

Cu fiecare decizie pe care o luăm în dezvoltarea portofoliului, ne dorim să fim cât mai aproape de cele mai înalte standarde în domeniul sistemelor de iluminat. Alegem sub brandul Lyset cele mai bune produse disponibile, elegante prin simplitatea lor, pentru a colabora la realizarea proiectelor clienților noștri.

Perfecțiunea? O căutăm permanent atunci când alegem cele mai bune produse de pe piață la cele mai competitive prețuri. Lyset îți va schimba percepția asupra luxului pe care îl poți îmbrățișa, printr-o abordare modernă și directă. Îți poți imagina o felină mare care se mișcă cu multă precizie în mediul ei natural – așa ne imaginăm și noi că alegem produsele pe care ți le propunem, precis și elegant. Pentru că minimalismul este perfecțiunea necesară unui cămin modern.

Ai vizitat showroom-ul nostru recent sau știai de la bun început că dorești să integrezi brandul Lyset în proiectul tău de design? Indiferent care este situația, chiar dacă ești la prima interacțiune cu noi sau deja prieten vechi, noi îți oferim aceeași experiență premium. Ne luăm astfel un angajament ferm că vei găsi la noi soluțiile de iluminat pe care le căutai pentru proiectul tău.

Proiectul tău cere o abordare personalizată? Suntem aici pentru a te ajuta în rezolvarea oricărei cerințe. Tu te vei ocupa de cea mai bună soluție arhitecturală și de design pentru clientul tău, noi te vom sprijini la fiecare pas în procesul de creație cu sistemele Lyset.

Sistemele Lyset sunt sisteme inteligente, potrivite oricărui tip de proiect, perfecte pentru casele smart de astăzi. Majoritatea produselor sunt compatibile cu platformele smart și cu majoritatea aplicațiilor mobile. Iată că alegând Lyset, nu ești în situația de a sacrifica aspectul vizual în favoarea funcționalității, pentru că toate gamele noastre sunt compatibile și customizabile pentru orice tip de cerință.

Carmen

a luat decizia de a se dedica total creativității, cultivându-și pasiunea pentru design, odată cu crearea brandului Lyset. Se ocupă cu toată atenția de cerințele clienților, oferind în același timp și soluții inedite pentru proiectele lor. Faptul că are studii de medicină dentară nu a împiedicat-o să se regăsească în brandul Lyset și în conducerea unui business centrat pe nevoile și dorințele clienților săi.

Alexandru

este jumătatea energică a brandului Lyset și vine cu planificarea meticuloasă a pașilor de business. Este cel care va căuta neobosit acea soluție tehnică până o va găsi exprimată în produsul de care clientul are nevoie pentru un proiect de design interior. Alexandru oferă toată atenția, energia și entuziasmul pentru că este primul care crede cu pasiune în produsele Lyset, alături de Carmen.