Partenerii noștri

Rezultatele excepționale se obțin numai atunci când lucrezi cu profesioniști.

Atunci când viziunea noastră și caracteristicile produselor sunt înțelese și puse în lumină de partenerii noștri.

Atunci când interiorul este pus în valoare corespunzător de iluminatul arhitectural.

La Lyset privim lumina ca parte esențială a experienței interiorului, care transformă complet o încăpere, accentuează stilul tău personal și îi oferă unicitate.

Și pentru ca această magie să se întâmple, fiecare proiect trebuie să includă iluminatul arhitectural ca element fundamental al discuțiilor purtate cu arhitectul,

pentru o abordare personalizată a proiectului tău, viitorului tău cămin.

De aceea, la Lyset lucrăm cu arhitecți, designeri de interior și specialiști în domeniu, definim împreună obiectivele și alegem cele mai bune soluții încă de la început,

alături de cei care sunt responsabili pentru proiectul tău.

Arhitecți

Cum lucrăm

Suntem alături de fiecare proiect încă de la început.

Împreună cu toți cei care te ajută să îl duci la bun sfârșit, căutăm și implementăm cele mai bune soluții de iluminat arhitectural

pentru ca rezultatele să-ți depășească mereu așteptările.

1

Stabilim o întâlnire, identificăm care sunt nevoile, dorințele și așteptările tale. Adunăm toate datele specifice proiectului: planurile arhitecturale, schițele și randările. Acesta este momentul în care vrem să înțelegem ce îți dorești să obții, în termeni tehnici, dar și de amenajare a spațiului.

2

Urmează etapa în care analizăm toate informațiile. Începem să căutăm soluții personalizate pentru proiectul tău, le alegem pe cele mai potrivite din punct de vedere arhitectural, funcțional, dar mai ales emoțional pentru clientul tău și le discutăm împreună. Acesta este momentul în care iluminatul arhitectural vine să pună în valoare ceea ce ai aprobat deja cu clienții tăi și să accentueze atmosfera pe care vrei să o creezi.

3

Dacă propunerea noastră este exact ce îți dorești și simți că se potrivește proiectului tău, de restul ne ocupăm noi. Mai exact, ne vom implica până la finalul proiectului și vom fi atenți la toate provocările care pot apărea. Beneficiul este că tu decizi cât timp vrei să aloci procesului de coordonare a echipei de execuție. Noi suntem pregătiți să ne ocupăm de întregul proces și să colaborăm direct cu echipa ta, până la final, în faza de recepție.

4

După implementare, ne asigurăm că experiența clienților este cea promisă și proiectul se aliniază nevoilor și așteptărilor lor.

Proiecte